Salix Projectpartners

Hierbij stellen wij ons aan u voor
Salix B.V. is een zelfstandig projectadviesbureau, handelend onder de naam Salix Projectpartners, met een werkwijze van deze tijd. Uw gewenste leefomgeving is onze uitdaging. Wij werken samen met een team van zelfstandige specialisten, die elk een bewezen staat van dienst hebben. Hierdoor houden wij onze overheadkosten laag, waardoor wij voor u meer keuzevrijheid creëren.

Van ruwe schets tot turn key oplevering, van begeleiding tot uitvoering, van vastgoedbeheer tot onderhoud; bij Salix Projectpartners bent u aan het juiste adres.

Wij ontzorgen u op het gebied van:

 • Zorg vastgoed
 • Commercieel vastgoed
 • Woningbouw
 • Leasure
 • Studentenhuisvesting
 • Finance
 • Architectuur

Verleden

Het begin van een fantastische onderneming
Na diverse functies te hebben bekleed in de bouwwereld, besloot onze oprichter in 1992 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Bij aanvang hield de onderneming zich uitsluitend bezig met bouwkundige calculaties. In de loop der jaren werden steeds meer activiteiten aangetrokken. Door de groei die de onderneming doormaakte en de ontwikkelingen in de markt, werd in 2002 Salix B.V. en Salix Vastgoed B.V. opgericht, in 2007 gevolgd door XL Architecten B.V.

Salix B.V.
Kenmerkt zich door het ontwikkelen van projecten en het begeleiden van bouwvraagstukken.

XL Architecten B.V.
Hèt architectenbureau van de organisatie.

Salix Vastgoed B.V.
Projecten ontwikkeld voor eigen rekening en risico.

Heden

Projectontwikkeling anno nu
Zoals veelvuldig in de media heeft gestaan, heeft de totale bouwsector een enorme klap te verduren gekregen vanwege de economische crisis. Salix heeft deze ontwikkeling aangegrepen, om de werkwijze binnen de sector tegen het licht te houden. Wij hebben ons gerealiseerd, dat de markt voorgoed veranderd was. Overheadkosten moesten en konden omlaag en samenwerkingsverbanden met branchegenoten werden gelegd. Deze ontwikkeling komt u als cliënt ten goede door onze flexibiliteit en lagere kosten. Hieruit is het vernieuwde Salix Projectpartners ontstaan.

Alles draait om beleving. Het is ons doel, om uw droom te realiseren op basis van de beleving die u heeft. Dit kan betrekking hebben op het uitwerken van een plan, maar ook wanneer u uw droom turn key opgeleverd wil hebben, hanteren wij deze filosofie.
Bij ieder project formeren wij een bouwteam met specialisten, die elk hun eigen expertise hebben en als zelfstandig ondernemer deelnemen in het project. Deze experts worden aangestuurd door Salix Projectpartners, waardoor u als cliënt met één aanspreekpunt en eindverantwoordelijke te maken heeft.

Hierdoor kunnen wij onze cliënten beter van dienst zijn. De cliënt staat centraal in het gehele proces. U heeft de mogelijkheid, om op elk gewenst moment het gehele ontwikkelingsproces te volgen. Wij zijn transparant.

Salix Projectpartners ontzorgt bij de realisatie van uw beleving!

Uw team

Met een juiste taakverdeling is alles mogelijk

FRITS DIJSSELBLOM

Directie

BART DOOMERNIK

Commercie en finance

THIJS VAN DE NIEUWENHOF

Projectmanagement

Toekomst

Het verleden en heden bereid ons voor op een fantastische toekomst
Door goede resource omtrent marktontwikkelingen en hier met name op te anticiperen, creëert Salix Projectpartners leefomgevingen die bestand zijn voor de toekomst. Of het nu gaat om het herbestemmen en omturnen van een bestaand gebouw, de realisatie van een multifunctioneel wooncomplex, of de ontwikkeling van een levensloopwoning; Salix Projectpartners ontzorgt!

Salix Projectpartners

Wat wij doen
Als een bedrijf, instelling of particulier een huisvestingsprobleem heeft, wordt gekeken naar de mogelijkheden, om dit op te lossen. Salix Projectpartners werkt landelijk en is u te allen tijde behulpzaam bij uw vraagstuk. Samen met u stellen wij een programma van eisen (PVE) op. Uitgangspunt hierbij is; uw ideale leefomgeving. Dit PVE zal dienen als basis voor een ontwerp (studie). Na deze fase stellen wij een prijsaanbieding op. Zodra u over gaat tot realisatie van uw project, formeren wij het juiste team van specialisten voor u. Deze specialisten vormen het bouwteam. Samen met dit team staan wij er garant voor, dat uw ideale leefomgeving realiteit wordt.

Salix Projectpartners kan u eveneens behulpzaam zijn bij uw grond-, financierings- en inrichtingsvraagstuk.

Salix Projectpartners ontzorgt u bij de realisatie van uw beleving.

ZORG VASTGOED

De eerste stap richting een ontzorgde leefomgeving

COMMERCIEEL VASTGOED

De eerste stap richting efficiënte huis(houding)

WONINGBOUW

De eerste stap richting uw ideale leefomgeving

LEASURE

De eerste stap richting uw actieve leefomgeving

STUDENTENHUISVESTING

De eerste stap richting een succesvolle toekomst

FINANCE

De eerste stap richting de realisatie van uw droom

ARCHITECTUUR

De eerste stap richting planontwikkeling

Zorg vastgoed

De eerste stap richting een ontzorgde leefomgeving
Sinds jaar en dag begeeft Salix Projectpartners zich in de wereld van zorgvastgoed. Dit kunnen woonunits zijn voor mensen met een beperking, maar ook appartementen voor ouderen met een zorgbehoefte. Deze zorgbehoefte kan door Salix Projectpartners worden aangevuld met een zorgpakket op maat.

Door de terugtredende overheid zijn steeds meer zorginstellingen genoodzaakt hun vastgoed af te stoten. Veelal gebeurt dit middels sale and lease back. Salix Projectpartners kan u behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste oplossing.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Commercieel vastgoed

De eerste stap richting efficiënte huis(houding)
Commercieel vastgoed is een breed begrip. Als ondernemer heeft u bepaalde bedrijfsprocessen, al dan niet met machineparken, expeditie, kantoorruimten etc. De specialisten van Salix Projectpartners helpen u bij de invulling van uw vastgoedbehoefte. Er word gekeken naar een zo efficiënt mogelijke interne processenstroming, waar uiteindelijk een representatieve eigentijdse “schil” omheen komt. Uw nieuwe omgevingswereld is onze uitdaging. Door deze werkwijze bespaart u op uw uiteindelijke bouwkosten, hetgeen een directe uitwerking zal hebben op uw overheadkosten.

Of het nu gaat om cascobouw of turn key incl. inrichting; Salix Projectpartners ontzorgt!

Woningbouw

De eerste stap richting uw ideale leefomgeving
Of het nu gaat om een riante villa, een geschakelde woning of een appartement in een complex; alles draait om de droom die u heeft over uw leefomgeving. De specialisten van Salix Projectpartners helpen u, uw ideale leefomgeving binnen uw budget, van planontwikkeling tot turn key te realiseren.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Leasure

De eerste stap richting uw actieve leefomgeving
Van sporthal tot vakantieresort; de specialisten van Salix Projectpartners helpen u, uw ideale leefomgeving binnen uw budget, van planontwikkeling tot turn key te realiseren.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Studentenhuisvesting

De eerste stap richting een succesvolle toekomst
De studentenhuisvesting van vroeger is niet meer van deze tijd. Studenten stellen steeds hogere eisen aan hun huisvesting. De ideale oplossing zijn complexen met kleine woonunits. Deze complexen kunnen op eenvoudige wijze worden getransformeerd in grotere appartementen, al dan niet geschikt voor ouderenhuisvesting. Voor u als investeerder kan dit van doorslaggevend belang zijn, u bent immers flexibel voor wat betreft de inzetbaarheid van uw complex. De specialisten van Salix Projectpartners helpen u, uw ideale leefomgeving binnen uw budget van planontwikkeling tot turn key te realiseren. Hierbij rekening houdend met de ontwikkelingen in de markt.

Salix Projectpartners ontzorgt! Nu en in de toekomst…

Finance

De eerste stap richting de realisatie van uw droom
Door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zijn banken steeds voorzichtiger geworden in hun verstrekkingen. Voor investeerders is het vaak uitermate lastig, om een nieuw project gefinancierd te krijgen via de bancaire kanalen. Salix Projectpartners heeft een uitgebreid netwerk aan financieel vermogende partners. Onze specialisten kunnen u behulpzaam zijn bij uw financieringsvraagstuk.

Salix Projectpartners ontzorgt! Nu en in de toekomst…

Architectuur

De eerste stap richting planontwikkeling
Salix Projectpartners beschikt over een eigen architectenbureau, XL Architecten B.V.; een volle dochter van Salix B.V. Onze architecten en tekenaars staan met hun expertise voor u klaar, om uw leefomgeving te visualiseren. De eerste stap richting planontwikkeling.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Onze partners

Project 1

Renovatie en uitbreiding verzorgingshuis
Voor onze opdrachtgever renoveren wij een bestaand verzorgingshuis. Naast deze renovatie zal het object worden uitgebreid met 10 appartementen. De bestaande kapconstructie zal worden verwijderd, om ruimte te maken voor 6 appartementen. Op het achtergelegen terrein zullen 4 extra appartementen worden gerealiseerd. Het tekenwerk werd uitgevoerd door XL Architecten B.V.


KLANT

Zorginstelling in Gelderland


WEBSITE

N.v.t.


JAAR

2015


CATEGORIE

Revitalisering bestaand gebouw

Project 2

Nieuwbouw bedrijfshal
Voor onze opdrachtgever realiseren wij een nieuwe bedrijfshal met kantoren te Heeswijk-Dinther. De architectuur is uitgevoerd door XL Architecten..


KLANT

Greenmax B.V.


WEBSITE

N.v.t.


JAAR

2015


CATEGORIE

Nieuwbouw

Project 3

Nieuwbouw verzorgingshuis
Voor onze opdrachtgever realiseren wij in Soest een nieuw verzorgingshuis met 33 zorgplaatsen.


KLANT

Zorginstelling in Gelderland


WEBSITE

N.v.t.


JAAR

2015


CATEGORIE

Nieuwbouw

Project 4

Nieuwbouw dak- en thuislozenopvang
Voor onze opdrachtgever realiseren wij in Amersfoort een nieuwe opvang voor dak- en thuislozen. De opvang bestaat uit 48 slaapplaatsen, gemeenschappelijke ruimtes en een horecakeuken.


KLANT

Zorginstelling in Gelderland


WEBSITE

N.v.t.


JAAR

2015


CATEGORIE

Nieuwbouw

Project 5

Nieuwbouw appartementencomplex
Te ontwikkelen appartementencomplex, bestaande uit 38 eengezinsappartementen. Dit project wordt in samenwerking met 2 andere partijen gerealiseerd.


KLANT

Lage Kerk B.V. (samenwerkingsverband)


WEBSITE

www.lagekerk.nl


JAAR

2015


CATEGORIE

Nieuwbouw

Projectmanager

Nederland
Functieomschrijving:

Als Projectmanager ben je in staat werkzaamheden voor je rekening te nemen en anderen hierin aan te sturen, vanaf ontwerp- tot en met de nazorgfase. De Projectmanager is werkzaam door heel Nederland.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband een project leiden en de werkvoorbereiding en uitvoering hiervoor doen;
 • je hebt oog voor kwaliteit, tijd, geld, organisatie en informatie en je weet hier op een actieve manier mee om te gaan; 
 • je bent eindverantwoordelijk voor de financiële en contractuele aspecten van het project, zowel tijdens het project als naar de opdrachtgever; 
 • je stelt de hoofdlijnen vast waaraan een project moet voldoen, zowel tijdens de uitvoering als in de voorbereiding; 
 • je bent verantwoordelijk voor het uitbesteden en inkopen van diensten en materieel.
 

Functie eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Bouw of gelijkwaardig, met als specialisatie Bouwmanagement;
 • je beschikt over minimaal 12 jaar relevante werkervaring; 
 • je bent ervaren in multidisciplinaire en complexe projecten in de bouw;
 • je bezit vak specialisme;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken;
 • je bent resultaatgericht en sterk in het aan zich binden van opdrachtgevers;
 • je hebt een aantoonbaar commercieel netwerk in de vastgoedsector.
 


FUNCTIE

Projectmanager


DATUM

15 Maart 2015


CONTACT

fd@salixprojectpartners.nl

Contacteer ons